2013. február 20., szerda

Penzion na Kopcy

A panzió Selmecbányán található, a régi városrész elején, a stadion mellett. Egyszerű megtalálni, és mivel dombon van, szuper kilátás nyílik a városra. Egy kétágyas szoba 28 EUR-ba kerül, nem drága, viszont megéri. Kényelmes ágy, lapos tévé, hűtőszekrény, friss ágynemű, törülköző, és frissen felújított gusztusos fürdőszoba található benne. A szobák külső teraszról nyílnak, nyáridőben kerti székekre kiülve egy pohár bor mellől bámulhatjuk a kilátást. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, és barátságos. Az ár reggelit nem tartalmaz, az étterem 10 órakor nyit, utána tudunk reggelizni, ha szeretnénk.
Az éttermet vacsorára próbáltam ki, nagyon finom, ízletes ételt kaptam, az árak, kb. 10 %-kal a hazai alatt vannak. A rendeléshez magyar nyelvű étlapot adtak. Grillezett sertéskarajt választottam, zöldbabbal, oravicai szalonnával, chilivel és rizzsel. Isteni volt. :-)


Az 55 fokos szilvapálinka, és a sör szintén hibátlan, borravalót nem fogadtak el! Az étterem azért is szuper, mert két részből áll, és az exluzív részben földig érő ablakok vannak, így teljes panorámát nézhetünk az este kivilágított városról. Nagyon hangulatos, romantikus. A személyzet egyébként angolul beszél, no persze én anélkül is kiválóan megértetem magam. :-)


Penzion na Kopci - a parkoló felől.Kilátás a szoba elől. (A szobából most csak azért nem, mert az ablak közepéig ért a hó az udvaron)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése