2013. szeptember 2., hétfő

Puliszka variáció

Ezúttal a múltkor már leírt puliszkát alábbiak szerint tuningoltam:
A megfőtt puliszkához pirítottam a hagymán kívül szalonnakockákat, és ezt kevertem hozzá a végén.
Így egy nagyon ízes, szalonnás-hagymás puliszkát kaptam.
Mellé friss salátát készítettem, amit spar-ban vásárolható előmosott zacskós salátából csináltam, (nem az igazi, de ez van) kis tökmagolajjal meglocsoltam (ez feldobja rendesen).
Vettem 8 db champion gombát, megmostam, (sosem szedem le a bőrét, és nem szedem ki a tönkjét, mert mindkettő ehető!) felszeleteltem, és tökmagolajban megsütöttem. Mivel enged levet, nem kell hozzá víz, csak só és bors.
A pirított gomba is ment a puliszka mellé. Így együtt komplett kímélő és ízletes vacsora.


2 megjegyzés:

  1. Ha már gomba, legyen inkább chamipgnon... :)
    Tökmagolajban pedig nem sütnék, mert nem arra való.
    üdv:np

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gombát javítottam. Köszi. Tökmagolaj valóban nem sütésre való, de mivel két perc volt, és kevés anyag, így intenzív lett.

      Törlés