2015. december 31., csütörtök

Évzáró

57 bejegyzés az idei év termése. Nem sok, nem is kevés, több mint egy jut hetente. Hobbiból dolgoztam rajta, hogy a blog frissüljön, az olvasók új receptekhez, kirándulási tippekhez jussanak.
Remélem sok kedves olvasónak okoztam örömet, talán néhányan sikerrel próbálták ki receptjeimet, és remélem nagyon sokan kirándultatok, túráztatok az általam javasolt, vagy más helyeken.
Köszönöm, hogy olvastatok, ránéztetek a blogra, ez a kulcsa annak, hogy tovább is éljen, formáljam, töltsem meg értelmes tartalommal. Írjatok, várok minden hozzászólást, küldjetek fotókat, kérdéseket, észrevételeket. Az író és olvasó együtt ér valamit.

A december, az Advent ideje nálam hangsúlyosabban a család ideje, kevesebb túra, több lakásszépítés, a sütés, főzés, vendégvárás ideje. A blogban kevesebb cikk íródott, a kirándulásaim inkább a napi kutyasétáltatásra szorítkoztak, de a határjárás, a természetben való lét fontos ilyenkor is. Biztatok mindenkit arra, hogy kiránduljon, érezze magát otthon a természetben, legyen a napi rítus része egy séta, tegyünk egy kicsit az egészségünkért.

Így, az év utolsó napján kicsit számot adunk sikereinkről, kudarcainkról, apróbb nagyobb örömeinkről, fogadkozunk egy kicsit, hogy mit csinálunk másképp, és pezsgőt iszunk, hogy szebb és boldogabb legyen az új esztendő.
Én is ezt kívánom minden olvasómnak, egészségben örömben gazdag új esztendőt, barátokat, kirándulásokat, közös főzéseket, egy szép és tartalmas 2016-os esztendőt. 

BÚÉK! 2016

Bakancs és Fakanál
Erzsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése